Awek buat aksi lucah 18sx

Apa pun jantina yang mencari keyword ‘ Cara melancap paling best bagi wanita’ itu, saya sarankan jangan lakukan apa yang anda cari.

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Jadual ku hari itu agak sibuk, kepala penuh ngan senarai barangan yang perlu ku beli. Beberapa orang penumpang yang sama-sama menumpang kenderaan yang rosak tadi menahan teksi dan mengajak pulang ke bandar 'K'. Mula-mula kami pegi cari makan kat sebuah restoran lepas tu member yang lain rancang nak gi pub. I cadang lah agar kami berempat pakat cari teksi minta hantar pulang. Jadi teksi tu yang kebetulan juga member setuju menunggu kami kerana bayaran untuk menghantar kami memang mahal juga. I memang tak minum lagi, kalau dulu I memang kuat minum juga. I pun setuju lah nak ikut tapi dengan syarat, mereka tak boleh paksa I minum minuman keras……….kalau nak juga I minum Cola je lah.

Dalam rakaman 3gp seks tersebut, seorang pelajar perempuan merelakan dirinya diraba-raba oleh 6 pelajar lelaki.

Lokasi kawasan maksiat pelajar ni dipercayai dilakukan didalam semak.

Walaupun ada diantara post ini sedikit seksi dan berbaur lucah tetapi blog ini bukan blog 18SX.

Saya tidak memberikan info sehingga sebegitu sekali dan tidak akan sama sekali. hihihi Korang agak-agak perempuan atau lelaki yang taip keyword macam itu?

Apa lagi budak tu terus melompat mematikan TV dan menutup diri nya dengan selimut. I kata nak tumpang mandi kejap pasal badan I rimas. Aku diam saja sambil mengaru-garu kepala."Hebatnya u…….I u buat," katanya sambil tersenyum. "Tengok lah, kalau bas rosak lagi," jawab ku sambil tersenyum mengejek. Lebih kurang jam 1.00 pagi baru diorang turun…..i tengok dah mabuk semua. So dengan tension nya kami relaks kat tepi jalan memikirkan bagaimana nak safe gadis sorang ni. Tapi problem nya sekarang bagaimana nak settle masaalah gadis ni. Tiba-tiba gadis tu kata " Alah tinggal aje lah kat bandar 'K' ni, sewa hotel cari pasangan masing-masing, kan best!! I suruh salah sorang dari mereka bertanggung jawab. Dalam perjalanan pulang dari kedai kopi tu I teringat pada bilik gadis tu. I pun pi lah ke bilik gadis tu….sampai kat pintu I pun pasang telinga. I pun cepat-cepat lah bukak pintu takut ada apa-apa hal kat budak tu. Bila dia keluar I terus tanya lah,"Kenapa u tahan I tak bagi pancut kat luar semalam? So bila I nampak je I buat-buat lah alasan nak ke toilet. Sampai kat teksi I layan tidur kerana jam dah menunjukkan pukul 12.00 tengah malam. Time nak jalan tu gadis tu pun cakap, "kalau sampai rumah ni gerenti bapak tembak I ni." Apa tak nya……dah lah balik larut malam, mabuk pulak tu. ." "Ish budak ni memang nak kena sangat ni," kata I dalam hati dengan geram. Memandangkan tak ada sorang antara mereka nak mengeluarkan wang lagi, terpaksa lah I pi sewa satu bilik untuk gadis tu. Selepas I hantar gadis tu ke bilik nya I pun balik lah ke teksi. "Tak boleh jadi ni, dah lah tak dapat tidur tak dapat mandi pula lagi," kata I dalam hati. Dia pun dah tidur punya, mana sedar……maklum lah kan, mabuk!! "Tu yang tadi u tengok tu," kata I lagi pura-pura bertanya walau pun dah tahu. I sempat nak marah kerana dia menahan I dari manarik keluar tongkat I tadi. Besok paginya bila I bangun tidur dia sedang mandi.Gambar ni merupakan aksi seks seorang pelajar perempuan bersama 6 pelajar lelaki yang lain.

bathroom-blowjob

Kesemua yang terlibat adalah pelajar sekolah menengah di tempat yang sama.Anyway……here's a story about one of my sexual experince ngan budak umur 15 tahun. Kisah ni baru minggu lalu saja terjadi dan masih segar dalam ingatan. Time duduk tu I ternampak lah sorang gadis berada kat belakang I. Bila kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba-tiba je enjin kenderaan berhenti.

snaptour.ru

73 Comments

  1. Pingback:

  2. eric   •  

    Furthermore, the Fine Digital GPS receiver offers automatic route calculation to any destination, as well as turn-by-turn voic...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>