Cinta amoi xlucah

Walaupun dalam disko tersebut bercelaru dengan bunyi yang tah aper aper tah. Sedang aku dok mengelamun tiba tiba aku rasa seperti ader yang mencuit bahu aku....... Mata aku tertumpu pada keindahan pangkal kedua buah dada amoi........

Amoi tu datang ngan member dia tapi member dia ader pakwe sedangkan amoi nie sorang jer.

Aku kata kalau nak ikut aku kena tolong kejutkan aku pagi - pagi sebab aku ni masuk kerja ikut suka hati, sebab aku boss kecik kat ofis. Oleh kerana apartment tu belum ada phone-line, aku pun bagi kunci rumah aku kat Rina.

Pagi tadi Rina datang kejut aku, tapi kali ni aku rasa basah dan sejuk semacam konek aku.

Namun aku berpuas hati bab dapat gak merasa buah dadanya yang mula mengeras.... Aku hempaskan Ricky kat belakang kereta dan menolong lulu terkial kial memapah Lucy. Lulu setuju lantas menyuruh aku mandi dulu nanti dia hantar tuala.... Kini Lulu tidak ada seurat benang pun berada dibadannya. kini mataku memandang puas puas badan yang montok didepan mata. Aku membaringkan lulu di tub mandi dan mengakangkan kedua kakinya. tembam betul cipap lulu hinggakan ternaik biji yang tak bersunat panjang......

Kini tangan ku mula mencari dua gunung yang berdiri megah didada amoi. Kini hanya sehelai kain nipis agak keras yang menhalang tangan ku dari terus menjamah kehalusan kulit buah dada amoi. Bila sudah selesai aku meminta diri pada lulu tapi sebelum tu aku nak tumpang mandi bab baju dan badan aku berbau arak. Dengan perlahan dan satu satu baju yang dipakai nya jatuh kelantai..... Sedangkan jari aku tarik masuk tarik kedalam cipap lulu. Agak gelojoh lulu menhisap batang ku hinggakan aku bagai tak jejak kaki dilantai.......

bathroom-blowjob

Aku meramas ramas lembut hinggakan amoi meng geluarkan bunyi keenakan......ahhhhhh................... Aku mepapah Ricky sedangkan amoi memapah Lucy kekereta. Aku menyuruh lulu ambil beg tangan didalam dan aku bereskan si Lucy nie..... Aku apa lagi mandilah.........sedang aku syok mandi tiba tiba aku dipeluk dari belakang. Aku senyum Lulu pun senyum dan terus memeluk badan ku.

', Rina cakap 'Outside, outside...ah ah ...' Aku terus cabut batang aku dah melutut, apa lagi air mani aku terus memancut dengan deras nya dan terus landing kat atas tetek RIna, ada jugak titik titik yang terlepas samapi kemukanya.

Hari tu kami tak jadi pergi kerja, Rina ambik cuti lagi dua hari, aku pulak ambik cuti seminggu. Hari tu kami bersetubuh sampai 4 kali, sampai air mani akupun keluar sikit aje...

Adalah sorang awek cina tu baru pindah rumah sebelah kat apartment aku, aku pun sebab boring punya pasal tolonglah dia pindah, menyibuk pun ia. Namaya Rina Chong, seorang executive, tapi belum ada kereta sebab kereta Wajanya belum ready lagi.

bathroom-blowjob

Cerita punya cerita rupanya dia punya office kat sebelah office aku aje kat KL.Bila dah puas dengan tetek Rina, Rina minta aku jilat pantatnya pulak, aku pun apa lagi terus menjilat panatatnya, wah wanginya sebab Rina dah spray dengan parfume jenama mahal punya.

snaptour.ru

83 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>